TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

http://decoupagetissueonline.blogspot.com/

Friday, March 14, 2014

Decoupage Project: Board

Salam semua... jumpa lagi.... cantikkan cottage ni.... taman dia mmg penuh bunga... Projek kali ni guna napkin COTTAGE.... kalau boleh bukak link ni maknanya napkin ni masih ada stok... kalau klik lepas tu kosong jer,,, maknanya napkin tu dah habis.... Jadi jangan ketinggalan dapatkan napkin ni... Kali ni saya guna board mdf... untuk background tu saya syorkan warnakan putih dulu... lepas tu tampal napkin.. untuk langit tu kita warnakan biru... just goreskan warna biru je.... bunga biru dan daun yang ala-ala berguguran tu saya guna napkin ni... BLUE FLOWER... Setakat ni dulu... jumpa lagi....

2 comments:

Anonymous said...

Kat mn ye bleh beli napkin ni?

wardah mustapa said...

boleh cek kat http://decoupagetissueonline.blogspot.com/ tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kerongsang dan Gelang..

Kerongsang dan Gelang..
Jom Tgk kat sini http://kerongsangdangelang.blogspot.com/