TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

http://decoupagetissueonline.blogspot.com/

Monday, March 10, 2014

Decoupage Project: Penutup Cat

Salam semua... penutup tonng cat!!!! Jangan terkejut pulak... hehe... hari tu lepas selesai mengecat rumah... terpikir nak buat apa dengan penutup ni... tong dia bolehla gunakan sebagai pasu tanam pokok... tutup cat ni boleh ker didecoupagekan?... Jadi bila datang jer idea terus jer sapu background colour, bila kering jer tampal napkin ni... KEKWA... Bolehla jadi hiasan di taman nanti... Jadi kepada rakan semua yang baru lepas mengecat tutup tong tu jangan dibuang yer... jom tukar jadi hiasan taman.... Selamat mencuba.... Jumpa lagi...

2 comments:

Ita Rossi said...

Salam.
Tak nak ke buat tutorial decoupage yg senang2?

wardah mustapa said...

Salam..memang sedang dalam usaha membuat tutorial. Jika dah ready nanti akan dicanangkan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kerongsang dan Gelang..

Kerongsang dan Gelang..
Jom Tgk kat sini http://kerongsangdangelang.blogspot.com/